Bekymrer du deg for taket ditt?

Er du usikker på om taket holder gjennom en potensielt regnvåt sesong?


Ta kontakt med oss i Aspira. Vi kan hjelpe deg.

Av oss kan du få et uforpliktende pristilbud på sjekk og utbedring av taket ditt. Dersom det er behov for utbedringer hjelper vi deg med løsning og materialer. Her er det mye å velge i både når det gjelder pris og utseende.

 

Vil du sjekke taket selv?

Da er det flere tegn du kan se etter. Kjenn etter fukt og se etter tegn på lekkasje. Det viktigste er å sjekke taket jevnlig, da er det lettere å se forandringer. Du bør kikke ekstra nøye på sprukne eller løse takstein, mønesteinene, platedetaljer samt nedløpsrør. Hvis du løfter eller flytter på en takstein, sjekk at underlagspappen og lekten er i god stand. Fjern løv og skitt som har samlet seg på taket. Sjekk også pipa. Fjern eventuelle fuglereir, reparer fuger og sjekk beslagene. Ta også en tur på loftet en kald vinterdag. Er det rimfrost på innsiden av yttertaket, er det et tegn på at fuktig luft fra huset trenger inn på loftet, og da bør du gjøre noe med ventilasjonen. 

De skumleste lekkasjene er gjerne de som ikke synes og som utvikler seg over tid. Disse kan ødelegge takkonstruksjonen og bli svært kostbare. Endringen i klima og store nedbørsmengder vil skape problemer for et stort antall av dagens boligeiere. Mange er heller ikke klar over at vanlig innboforsikring ikke dekker lekkasjer utenifra.

 

Vi hjelper deg så du kan gå sesongen i møte uten kostbare lekkasjer.

mose på tak.jpeg



InspirasjonKlistr